O nama

Više od 30 godina bavimo se mašinskim i elektro inženjerskim poslovima. Brižljivo stvaramo i održavamo našu mrežu kvalitetnih saradnika, i na strani investitora i na strani dobavljača.

KO SMO MI

Nekoliko reči
o nama

Mi analiziramo, projektujemo i integrišemo procese. Koristimo najsavremenije sisteme za unutrašnji tok i transport proizvoda kao i uređaje za manipulaciju robom i materijalima, čime automatizujemo vaš proces. Istovremeno prikupljamo, distribuiramo i analiziramo informacije koje se sintetišu unutar sistema.

MI DONOSIMO VREDNOST. Detaljnije

Analiziramo

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naši stručnjaci su obučeni da postave prava pitanja i olakšaju komunikaciju klijentima koji, po prirodi stvari, nemaju najtačniju predstavu o konkretnim potrebama unutar sistema kojim upravljaju, kada je u pitanju unutrašnje kretanje materijala.

Detaljnije

Projektujemo

Sva naša rešenja su “tailor made” – ukrojena tačno prema potrebi klijenata. Otuda je izuzetna važnost kapaciteta projektnog biroa, znanja i iskustva projektanata, kao i alata koji se pri tome koriste. Trasing stručnjaci koriste najsavremenije programe za 2D i 3D modeliranje i projektovanje.

Detaljnije

Proizvodimo

Trasing je proizvodnju poverio vrhunskim tehničarima i vrhunskim CNC mašinama. Da bismo osigurali visoki standard kvaliteta proizvoda, puno pažnje pridajemo proizvodnji. CNC struganje, glodanje, savijanje, lasersko sečenje i elektrostatičko farbanje, samo su deo operacija koje vršimo.

Detaljnije

Integrišemo

Prilikom instalacije, mi vršimo integraciju. Jedan kvalitet je isporuka vrhunskog transportnog sistema, a drugi kvalitet je uspešna integracija u već postojeći sistem. Od vrhunske važnosti, pravi stručnjaci znaju koliko je znanja i umeća potrebno za uspešnu integraciju u sistem.

Detaljnije