Trasing Istorija

Sa 36 godina starosti mi se nalazimo u najboljim godinama i punoj snazi!

01

1984.

Firma Trasing osnovana je 1984. godine. Osnovna delatnost firme je bila remont komponenata za mobilne mašine i industrijska postrojenja. Tokom prvih godina poslovanja počela je proizvodnja komponenata hidraulike i transmisija, pre svega za građevinsku i rudarsku mehanizaciju: utovarivače, bagere, buldozere, dampere i druge mašine…

02

1995.

Godine 1995. firma ulazi u oblast unutrašnjeg transporta materijala i polako osvaja proizvodnju pojedinih tipova Transportera. U narednim godinama Trasing se specijalizuje za rešavanje problema transporta materijala i razvija se u skladu sa tim: osnivanje projektnog biroa, izgradnja pogona za proizvodnju transportne opreme i pogona za montažu i testiranje transportera, uspostavljanje kontakta sa vodećim svetskim proizvođačima komponenata…

03

2000.

Ulazak u novi milenijum Trasing dočekuje kao prva firma u jugoistočnoj Evropi koja je u potpunosti osvojila proizvodnju sofisticiranih transportera i kompletno automatskih transportnih sistema za linije visokih kapaciteta.

04

2017.

Danas je Trasing lider na tržištu u oblasti unutrašnjeg transporta materijala. Punih 35 godina tradicije i iskustva, uz stalno razvijanje tehničkih i tehnoloških mogućnosti, doprinelo je da se danas klijentima nudi kompletna usluga. Trasing je lider na tržištu kako po proizvodima tako i servisu i uslugama, tesnoj i otvorenoj saradnji sa kupcima.

05

2020.

Održavanje liderske pozicije i impresivnog portfolia – nije dovoljno. Trasing usvaja nova znanja, nove kapacitete i nove alate za rad u cilju daljeg poboljšanja efikasnosti proizvoda i usluga.

06

2025.

Imamo planove i ciljeve koje želimo da dostignemo. Ciljevi diktiraju strategiju a strategija diktira taktike u poslovanju.