Pivare

Zahvaljujući činjenici da oko 30% plasmana Trasing-a odlazi u pivare u Srbiji i Regionu, možemo da kažemo da imamo izuzetno i neuporedivo iskustvo u radu sa ovim kompanijama. U našem portfoliu klijenata nalaze se pivare kao što su Heineken, Carlsberg, Efes, Molson Coors što znači da redovno sarađujemo sa svim pivarama – Apatin, Zaječar, Čelarevo, Skoplje, Banja Luka, Nikšić i drugi..

Pivare po prirodi poslovanja imaju masovne proizvode koje realizuju kroz planove proizvodnje te je pouzdanost opreme na proizvodnim linijama od krucijalnog značaja.

Bilo da se radi o liniji za punjenje PET ambalaže, limenke ili se radi o staklu – Trasing je tu da se pobrine za transport i upravljanje ovim proizvodima od depaletizera pa do – paletizacije. Vremenom smo naučili da „komuniciramo“ sa svim mašinama u procesu: sa ispiračicama, punjačima, etiketirkama… razmenjujući signale sa ovim mašinama mi postižemo njihovo povezivanje i nesmetani tok proizvoda kroz proces.

Uspešnim projektima osvojili smo i poverenje renomiranih kompanija prisutnih u pivarskoj industriji, kao što su: KHS, Krones, Sidel,na čije preporuke ostvarujemo nove kontakte u ovom okruženju.