Komponente

Komponente Transportnih Sistema predstavljaju stratešku tačku Trasing-a.

Komponente predstavljaju input u našu proizvodnju i sa te strane im posvećujemo posebnu pažnju.

Iz te pažnje proizašao je paralelni aspekt poslovanja sa komponentama – Trasing je postao distributer italijanske kompanije MOVEX SpA koja spada u red najrenomiranijih proizvođača komponenti Transportnih Sistema na svetu. Time se razvila i trgovina komponentama kao rezervnim delovima.

Saradnja u kojoj proizvođač komponenti za transportere ima za distributera proizvođača transportera je najidealnija koju je moguće ostvariti u poslu.

Movex proizvodi

Movex je svetski dobavljač sveobuhvatne palete komponenata transportnog sistema, dizajnirane da pojednostave konstrukciju transportera.

Poreklom iz Italije, Movex se sada nalazi na brojnim lokacijama širom sveta. Trasing doo je jedini srpski dobavljač Movex-ovog asortimana komponenata i opreme, koji domaćim proizvođačima donosi vrhunski evropski inženjering, dizajn i performanse.

Investicija Sa najmodernijim proizvodnim pogonom ove vrste na svetu, Movex je posvećen korišćenju vrhunskih materijala i održavanju stalnih inovacija na svojoj proizvodnoj liniji za isporuku transportnih komponenata, traka i lanaca svetske klase. Movex dizajnira i proizvodi komponente za rukovanje, uključujući modularne kaiševe, lance za transportere, lance od lamela, krivine, lančanike, lente i ležajeve, prvenstveno za industriju proizvodnje pića. Njihova posvećenost efikasnosti i sigurnosti, kao i njihov interno kvalifikovani tehnički tim omogućavaju im da prilagode ponudu proizvoda svakoj proizvodnoj liniji - od automobilske do industrije hrane i pića ili od pakovanja do automatizacije procesa.

Danas i laici znaju za postojanje i značaj transportera i transportnih sistema u proizvodnim i distributivnim sredinama – zna se da su nezamenjivi, zna se da ne menjaju ljude u radu niti im oduzimaju radna mesta već naprotiv – omogućavaju rad ljudi na optimizovan, efikasan i automatizovan način. Toliko puno transportera na sve strane i grane industrije zasigurno znači – obimnu trgovinu rezervnim delovima odnosno komponentama.

Statistika kaže da ćete na jedan kupljeni transporter izvršiti još 22 kupovine delova za isti transporter, za vreme trajanja njegovog radnog veka. Šta su komponente transportera? To su svi elementi (pojedinačno) koji čine transporter. Prirodno – nama je ovde akcenat na komponentama koje se izmenjuju/koriste kao rezervni delovi pa su to na prvom mestu habajući elementi a zatim i oni koji se pokvare-polome-oštete u toku rada dejstvom mehaničke sile.

POZOVITE NAS!

Potrudićemo se da u 24h dobijete izvršne informacije!

Direktan kontakt za rezervne delove:

spare.parts@trasing.co.rs

Trasing nudi komponente i rezervne delove raspoređene prema oblastima

A. LANCI I TRAKE
 • ČELIČNI LANCI
 • PLASTIČNI LANCI
 • TRAKE
B. KRIVINE
 • MAGNETNE
 • TAB
C. LANČANICI
 • ZA LANAC
 • ZA TRAKU
D. KOMPONENTE TRANSPORTERA
 • VOĐICE
 • POVRATNE KOMPONENTE
 • KOMPONENTE TRANSPORTERA – ASESOAR
 • OSLONCI
 • STOPICE
E. LEŽAJNE JEDINICE

Trasing nudi vrhunski kvalitet komponenti, sa isporukom od 1 dana!