Post services / Ports / Airports

Sektor brzih pošti u ekspanziji je poslednjih godina u Srbiji. Privatne kompanije su preuzele veći deo ovog poslovanja od Pošte Srbije i njihovog dela tržišta. Trasing je vrlo upućen u ovaj segment jer neki od naših najvećih klijenata dolaze upravo iz ove branše. Razvoj e-trgovine, problemi sa pandemijom Kovid-19 virusa, kao i promene navika i načina obavljanja kupovine kod stanovnništva – to su razlozi iz kojih ove grana industrije napreduje brzim koracima.

Zahvaljujući rečenom iskustvu, možemo da kažemo da je uspeh ovih kompanija na tržištu direktno proporcionalan stepenu automatizacije koje su ove kompanije postigle/implementirale u svoj proces rada.

Neki od najvećih, kao i tehnološki gledano pionirskih projekata, Trasing je izveo u ovoj branši.

Trasing klijentima standardno nudi sisteme za transport pošiljki (pisma, kutije, lodne i dr.) kao i transport paleta. Naši proizvodi za ovu oblast prilagođeni su konkretnim potrebama kupaca: transporteri vage za merenje težine, uređaji za dizanje i spuštanje tereta u transportu materijala, kao i uređaji za skaliranje i skeniranje.

Posebnu oblast u ovom delu predstavljaju sistemi za sortiranje na koje smo posebno ponosni. Trasing isporučuje sisteme (ključ u ruke) za sortiranje pošiljki i to do kapaciteta od 12.000kom/čas.

Pozivamo da se bolje upoznate sa našim referencama iz ove oblasti na našem sajtu kao i na jutjub kanalu.