NAGRADA ZA VRHUNSKI LOGISTIČKI PROJEKAT U 2017. GODINI ~ TRASING
trasnportni sistemi, roleri, pokretne trake,
2330
post-template-default,single,single-post,postid-2330,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

NAGRADA ZA VRHUNSKI LOGISTIČKI PROJEKAT U 2017. GODINI

Nagrada za Vrhunski Logistički Projekat u 2017. godini: nagradu dodeljuje jednom godišnje, na međunarodnoj Logističkoj Konferenciji SLA – Srpska Logistička Asocijacija.

Trasing je dobitnik nagrade za 2017. godinu, sa projektom Intralogistički sistem za prijem, manipulaciju, skeniranje i sortiranje pošiljki u glavnom Logističkom Centru kompanije D Express Beograd.

Projekat je sproveden u rekorno kratkom periodu od 6 meseci – od potpisivanja ugovora do puštanja u rad.

Trasing stručnjaci su dizajnirali, proizveli i instalirali celokupni transportni sistem koji se sastoji od 20 ulaznih linija (20 ulaza na kojima se isovremeno vrši istovar i ulaganje pošiljki u sistem), sistema za transport i pozicioniranje pošiljki (razmak i orjentacija), sistema za skeniranje koji se sestoji od 3 kamere u tri ose koje skeniraju bar kodove očitavajući informaciju o destinaciji pošiljke, i konačno sortera dužine 70 metara koji ima 50 izlaznih destinacija, 25 levo i 25 desno (svaka destinacija je jedan grad u Srbiji). Sorter je isporučio Van Riet Holandija, radi po principu shoe sortera sa potpuno zatvorenim gornjim “dekom” čime je postignut optimum za transport i sortiranje manjih pošiljki. Težina jedne pošiljke je do 50kg, sistem se kreće brzinom od cca 2m/sec, projektovanog kapaciteta od 5500 pošiljki na sat.

 

No Comments

Post A Comment