SISTEM INTEGRATOR ~ TRASING
trasnportni sistemi, roleri, pokretne trake,
1016
page-template-default,page,page-id-1016,page-child,parent-pageid-941,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Sistem integrator (i.e. integracija u sistem) u industrijskim okvirima, označava tim, ekipu ili kompaniju koja se bavi implementacijom određene opreme, najčešće fokusirane na jednog proizvođača i njegove linije proizvoda. Trasing defakto jeste sistem integrator nekolikih evropskih i svetskih kompanija čije komponente koristi za potrebe izgradnje Trasing transportera i transportnih sistema, ali sa punom slobodom u izboru proizvoda i dobavljača, prema potrebama projekata.

Nadalje, integracija u sistem predstavlja međusobno povezivanje svih hardverskih komponenti u jednu celinu čija se kontrola i upravljanje vrši najčešće softverskim putem.Tako, naš posao jeste integracija u (postojeći) sistem – potreba da se softversko hardverska celina učini funkcionalnom i efikasnom.

KONTROLA  TRANSPORTERA I INTEGRACIJA U PROCES (SISTEM)

  • Elektrooprema

 

  • PLC komandovanje

 

  • Kontrolni paneli

 

  • Izrada softvera po zahtevu investitora

 

  • Integracija transportnog sistema u kompletan proizvodni proces

TRASING isporučuje elektro opremu vrhunskog kvaliteta koja će vam pomoći da pokrenete vašu proizvodnju ili da poboljšate globalnu produktivnost. Naš personal svoje veliko iskustvo i znanje primenjuje u projektovanju i izradi sistema za kontrolu i integraciju u sistem, prema zahtevima investitora. Naše iskustvo i korišćenje dokazanih tehnologija i rešenja se prilagođavaju potrebama vašeg procesa. Nudimo razna rešenja za vaš proizvodni proces, od standardnih rešenja elektro instalacija, preko PLC kontrole, panelske kontrole, testiranja, puštanja u rad i obuke, pa sve do razvoja i izrade softvera u potpunosti prema vašim potrebama.

TRASING isporučuje savremena rešenja za kontrolu transporta materijala. Standardna procedura pri dizajnu i izradi garantuje kvalitet i preciznost u vašem sistemu za kontrolu transporta i manipulacije materijala. Koristimo komponente najvišeg kvaliteta koje su dostupne na tržištu i imamo iskustva u različitim oblastima i sa različitim proizvodima. Naš sistem za kontrolu je lak za rukovanje, ali dozvoljava i modifikacije ukoliko se u budućnosti pokaže potreba za njima.