PODRŠKA KUPCIMA ~ TRASING
trasnportni sistemi, roleri, pokretne trake,
284
page-template-default,page,page-id-284,page-child,parent-pageid-941,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Tehnička podrška

Naši ljudi, mašinski i elektro inženjeri, imaju dugogodišnje iskustvo u projektovanju i implementaciji sistema za transport materijala. To nam omogućuje da Klijentima pružimo visok nivo tehničke podrške, sa ciljem da se izaberu optimalne karakteristike transportnog sistema. Naš cilj je da razvijemo najjednostavniji sistem koji može ostvariti radne zahteve klijenta, i to na efikasan, ekonomičan i fleksibilan način. Zajedničkim radom razvićemo inovativan i efikasan transportni sistem, sa dobrom cenom, skrojen prema vašim potrebama.

Vođenje projekta

Ključni element koji spaja sve delove jednog projekta je način vođenja projekta. Naši projekt menadžeri vode projekat kao kompletan proces, od početka do kraja, i njihov cilj je da završetak projekta bude u okviru roka i u skladu sa očekivanjima kupca. Ovi momci su veterani u velikom opsegu industrija, koji prepoznaju i rešavaju probleme karakteristične za moderan biznis. Ljudi koji vode projekat imaju veliko iskustvo u upravljanju logistikom i koordinaciji tokom celog procesa. Mi obezbeđujemo kompletnu uslugu, bez obzira da li je vaš projekat mali ili veliki, u njega se ulažu potpuno iste stručne snage.

Postprodajni servis

TRASING prihvata vašu žurbu da se intervencija odradi brzo i efikasno, i Vaš poziv prihvata kao kompliment zato što ste izabrali nas za partnera. 24 časa dnevno, 7 dana nedeljno, ekipa za intervencije na transporterima vam je na raspolaganju.

Naši kupci uvek dobijaju savete i podršku od našeg tima, u garantnom roku i van njega. Mi odmah pristupamo otklanjanju poremećaja ili kvara, da bi izbegli skupe zastoje na linijama. Sva oprema koju isporučujemo je označena posebnim serijskim brojem. Pošto je TRASING proizvođač kompletne opreme koju prodaje, svaki vaš problem može biti rešen.
Koncept postprodajnog servisa kombinuje razne aktivnosti kao što su kontrola, održavanje, remonti, obuka za pravilan rad i korišćenje opreme i drugo.

Rezervni delovi

U mogućnosti smo da vam obezbedimo rezervne delove u kratkom roku. Vaša porudžbina će uvek biti pregledana pre nego što bude isporučena. Trudimo se da rezervne delove obezbedimo i pošaljemo vam što je pre moguće kako bi se izbeglo gubljenje vremena.

U svakoj našoj ponudi nalazi se i spisak rezervnih delova neophodnih za vaš transportni sistem. Na našem lageru se nalazi veliki broj rezervnih delova za transportere, i to, kao i činjenica da blisko sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima komponenata, garantuje da TRASING obezbeđuje kompletnu isporuku rezervnih delova.