PARTNERSTVO ~ TRASING
trasnportni sistemi, roleri, pokretne trake,
994
page-template-default,page,page-id-994,page-child,parent-pageid-941,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Trasing godinama pažljivo stvara i vodi odnose sa renomiranim kompanijama iz regiona i Evrope, u cilju ojačanja sopstvene pozicije koja nudi besprekornu saradnju i rešenja našim klijentima. Neka od ovih partnerstava su izrasla u još bliže, distributorske odnose.
Danas je Trasing ekskluzivni distributer proizvoda tri evropske kompanije koje, svaka za sebe, predstavljaju globalne lidere u svojim oblastima.

Movex S.p.A je italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom komponenata za transportere i transportne sisteme za lake i srednje teške terete. Iako mlada kompanija osnovana 2010-e, Movex je globalni lider zahvaljujući činjenici da je proistekao iz System Plast-a, svetski poznate kompanije u oblasti transportne komponentistike. Saradnja Trasing-a i Movex-a traje od osnivanja italijanske kompanije i realizuje se kroz ekskluzivno pravo distribucije proizvoda na teritoriji Srbije, Bosne, Crne Gore i Makedonije. Više informacija saznajte na www.movexii.com

Ukoliko želite da se detaljnije informišete, uputite zahtev ili zatražite neki od kataloga proizvoda, molimo danas kontaktirate.

MOVEX Progam / Kontakt
Rade Đekić: djekic@trasing.co.rs
Petar Gligorijević:  petar@trasing.co.rs

Bonfiglioli Riduttori S.p.A je čuvena italijanska kompanija, svetski lider u proizvodnji pogonske tehnike, elektro motora i reduktora. Saradnja sa ovom kompanijom je počela 2006-e godine kada su, posle pripremnih sastanaka, kolege Goran Atanasković, Petar Gligorijević i Miloš Gligorijević, imali čast da se susretnu sa osnivačem kompanije i jednim od stvarnih pionira Italijanskog privrednog zamaha posle drugog svetskog rata.
Gospodin Clementino Bonfiglioli (1928-2010) je lično odobrio ovo partnerstvo koje i danas traje.

Više informacija potražite na https://www.bonfiglioli.com/en/#

Za direktne zahteve kontaktirajte Petra Gligorijevića ( petar@trasing.co.rs )

Interroll Grup je švajcarska kompanija koja se bavi proizvodima za rukovanje upakovanim teretima, unutrašnjom logistikom i automatizacijom. Apsolutni globali lider u svojoj oblasti, saradnja sa ovom kompanijom je stvar prestiža u industriji.

Trasing je 2015-e godine dobio poziv od Interroll-a za učešće u ekskluzivnom globalnom programu ROLLING ON INTERROLL u kome učestvuje 50 kompanija iz celog sveta. Više informacija saznajte na https://www.rollingoninterroll.com/en/ a o našoj poziciji unutar programa možete pročitati na https://www.rollingoninterroll.com/en/your-community/22-serbia/67-trasing-d-o-o.html

Za direktne zahteve možete kontaktirati Petra Gligorijevića ( petar@trasing.co.rs )